Hakkında detaylı bilgiye bu sayfanın en altındaki kısımda erişebileceğiniz Batukan’ın hem hacim, hem dil itibariyle hiç kasmadan 80 sayfada anlattığı konuların orta yerinden girerek felsefi altyapısını tartışacak teorik birikime sahip değilim. Bu yüzden kitabı, biraz da bir okur olarak bende çağrıştırdıklarıyla anlatmak durumundayım.
‘Kıyamet Koparken İnkâr İçinde Kalmanızı Sağlayacak 50 Basit Şey’ Üzerine
Koray Sarıdoğan
Batukan, sıkı bir felsefi altyapıyla Deleuze, Heidegger, Derrida, Nietzsche, Uexküll gibi, konunun göbeğinden yahut çerçevesinden çalışmalar yapmış filozoflara atıfta bulunarak anlatıyor konuyu. 9 kısa bölümlük kitabın içerisinde, alışılagelmiş felsefe kitaplarının dilini ve anlatım özelliklerini gördüğümüz kısımlar hem çok az, hem de anlaşılmazlıktan, yoruculuktan çok uzak.

1987, Ankara.
Türk Dili ve Edebiyatı lisansı, Yeni Türk Edebiyatı yüksek lisansı…
KalemKahveKlavye’nin kurucusu.
Evli ve iki kedi babası…
Bazı kitaplar yazdı: Kadran Kadraj (2015), Kaosun Kalbi (2020), Yeraltı Kütüphanesi (2020), Gecenin Kıyısından Gelen Suratsız ve Yaşlı Kuzgun: Edgar Allan Poe (2020)